• Kalite ve Güven

    Tesadüfe İnanmıyoruz, kalitemizi yansıtıyoruz...

    Kalite ve Güven
  • BİZ KİMİZ?

    HAKKIMIZDA

    ŞİRKET İLKELERİMİZ:

    * Güvenilirlik: Dürüst ve prensip sahibi anlayışımız ile müşterilerimize doğru ve objektif bir yaklaşım sergileyerek taahhüt ettiğimiz sözleri yerine getirmek konusunda, istikrarlı bir tavır sergilemek.
     
    * Müşteri Odaklılık: Koşulsuz müşteri memnuniyeti için çalışırız. Hizmetlerimizi müşterilerimizin istek, beklenti ve geri bildirimlerine göre oluştururuz.

    * İnsana ve Çevreye Saygı: Çalışmalarımızda insana duyduğumuz saygı ve sevgiyi temel alırız. Çevreye karşı olan sorumluluklarımızı yerine getiririz.

    * Kaliteli Hizmet ve Ürün: Standartlara uygun hizmet ve ürün pörtfeyi sunarız. Yüksek kalitede üretim yapan partnerler ile çalışırız.

    * Yaklaşımımız: Hedef ile sonuç odaklı çalışırız. Açık iletişime inanırız. İşimizi profesyonel anlayış ile yaparız.

     

    VİZYONUMUZ :

    * Tecrübeli ve uzman kadrolarımızla sektöründe anahtar teslimi çözümler üreten ve sektörde birinci tercih olarak sürekliliği sağlayan lider bir firma olmaktır. Eğitime, Sağlığa, Çevreye ve Tarihi değerlerimize sahip çıkarak; gelecekte daha bilinçli ve araştırmacı bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak.

     

    MİSYONUMUZ :

    * Faaliyette bulunduğumuz sektörde bireye, topluma saygılı, ulusal ve uluslararası pazarda hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak STN YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ müşterileri ile çalışanlarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamaktır.

    BİZ KİMİZ?
  • Şirket Tanıtım Videosu

    20 Yıldır Kaliteli Hizmet Sunuyoruz

Whatsapp
Mail Gönder
Telefon
X